barceloooa, such a beautiful place

tänkte att jag skulle slippa knapra alvedon men huvudvärken vägrar släppa. i vilket fall som helst, två bilder. tjugofjärde våningen.


 


less is more

alla sparpengar sitter i kontantinsatsen på lånet till lägenheten, allt sparande börjar från början igen. just lagom i dessa tider börjar pernilla såklart tänka att budget inte längre är bra nog till henne, tjena. tur att man vet vett om att man skall hålla sig ifrån kreditlån iallafall. ju mindre post man har ju bättre är det, tråkigt värre.

min man är bjuden på årets kock bankett (i samband med finalen) är inte det lite fräckt att bjuda någon utan att bjuda med dennes respektive? på tal om inget.

har gjort något idag faktiskt. lika bra att börja öva nu med en hel dag kantad av tvättning, städning och matlagning. ska stå och sälja av gammal skit på loppis nästa helg hade jag tänkt, kanske kommer en bit på vägen till min väska eller ja soffa.

imorgon blir det jobb för första gången på Kappahl i södertälje, sedan drar vi. dock såg jag att det ska bli regn lördag, söndag men fint på fredag. skit samma snö, regn, sol vilket som, så kommer vi få en jättetrevlig helg.

PUSS


Ägare

Äntligen säger jag bara. Sista inventeringen idag, va uppe klockan fem och gick från då till klockan ett som på nålar. Jäkligt nära ett narvsammanbrott kan jag säga. Träffa mäklarn och skriva kontrakt, i sista sekund, fem i ett får vi klartecken att lånet blir biviljat (ge mig fast jobb). Pusta ut, har varit slut hela dagen. Huvudvärk, spänningar, sömn. På tisdag ska vi träffa bankmannen för att föra av över handpenningen, kan nog inte riktigt slappna av helt förrän det är gjort. Även om inte Jonas föräldrar läser detta måste jag säga att dom är helt underbara, det hade inte gått utan dom, TACK!!! 

Eftersom vår lägenhet är borttagen från hemsidan har ni en länk på den enda tvåan som är kvar på andra våningen, http://beta.erikolsson.se/Pages/ViewObject.aspx?estate=31291 . Ni får skynda er innan den säljs också. Vår lägenhet är dock spegelvänd och känns mycket bättre och större än vad bilden visar. Det här kommer att bli så bra och jag tror att vi kommer att stortrivas i Hammarby Sjöstad.

På fredag bär det av till Barcelona för avkoppling och mys. Det skall bli skönt, intressant och kul. Vi har lovat att vara bra med kameran så bilder kommer att komma upp på tisdag.

Love love love


brorsdöttrar






lifesgood

Jag hade tänkt lägga in en bild ifrån dopet på lilla Nova, även om det är ett tagsen nu så kan det ju va kul för farfar och anita att få se hur den lilla ser ut. dock har jag fått black out och kommer inte ihåg vart på datorn alla våra bilder ligger, herregud säger jag bara. får skylla på att jag var uppe klockan fem imorse för den näst sista inventeringen. skit tråkigt jobb men trevligt att få träffa lite arbetslösa ungdomar, stackarna.

VI FICK VÅRAN LÄGENHET. helt otroligt, den första mars flyttar vi till vårt, VÅRT. en nybyggd lägenhet i hammarby sjöstad. en tvåa på 55kvadrat, 11kvadrat balkong, kyl, micro, tvättmaskin. den har allt (förutom walkincloset) och den är VÅR eller ja vi ska skriva kontrakt på tisdag men jag vågar säga den är vår. vår, vår, vår.. kan säga det tusen gånger. oj va kul det ska bli att få inreda, helt från skratch.

jonas jobbar, och jag ska jobba en del nästa vecka sedan så drar vi till barcelona på fredag, riktigt mysigt ska det bli. ska förhoppningsvis fika med bella på tisdag också, få ut lite tjejprat :)

livet blir bara bättre och bättre. lite overkliget nästan. förresten så hade vi ett år och fyra månader i förrgår, blir bara mer och mer kär i min kärlek ju mer tiden går.


i miss you guys

Har tänkt att skriva ett tag nu men det känns ganska meningslöst när ingen läser det :D Skönt att skriva av sig ibland i vilket fall som helst.

Ett av mina nyårslöften var att börja skriva en bok och det har jag faktiskt börjat göra nu, kul va. Har dock ingen aning hur det kommer att bli, det återstå att se.

Ihelgen får vi finbesök av Morgon, ska bli trevligt. Vi ska försöka äta på något tjusigt ställe och sedan ut för en öl eller två.

Vi skall även på några visningar ihelgen och så skall jag jobba.

Jag och Jonas ska dricka champange imorgon eftersom vi inte fick något sådant på nyår.. myspys!

Vi är jättenöjda med julklapparna ifrån Göteborg, handdukar, body shop-produkter, koppar, hjälp-på-vägen-ikea-presentkort. LOVE!

Och imorgon skall det tas ut lite pengar ifrån sparkontot. Är. Så. Pank. just nu. Massor av pengar rullar in i slutet av månaden men det är ju ett tag kvar tills dess.

Jag saknar alla! Puss och kram

RSS 2.0