and off we go

nu ska vi springa iväg på lite lägenhetsvisningar i Stockholm. har en jäklat fin första kandidat, hoppas för sjuttsingen ingen mer tycker att den är fin nu. vill ha, vill ha, vill ha!

skriver när jag är tillbaka om hur det har gått.


hallå, livet är bra

idag har jag handlat mitt första plagg som inte är barnkläder eller strumpbyxor på Kappahl. ett par tights med skinn på sidan och ett skärp. träffade min blivande chef och det känns väldigt bra, frågade redan nu om jag kan jobba på onsdag också, jej. och vet ni vad det bästa kommer vara med att jobba på Kappahl? jo det är att det är kunderna som kommer att fylla i om att bli medlemmar och sedan är det vi som kommer att skicka dessa vidare, VIDARE. ûberskönt, som ni vet så har jag ju registrerat ett och annat sådant (läs tusentals).

alla pusselbitar börjar falla samman, jonas har jobb, jag med snart dessutom ska jag på intervju på tallink-båtar-bla nästa vecka. nu fattas det bara vårt boende, vilket ska bli inom en månad förhoppningsvis. träffade ju lite tjejigt i veckan också. jäklar nu kan det snart inte bli så mycket bättre. (förutom helt eget boende, jonas egna restaurang m.m.) men det kommer att komma med tiden.

är klar med fem julklappar till jonas nu varav en jag blivit lite tveksam över med kom precis på lösningen till det där så det kommer att bli riktigt bra. och jag är minst sagt jättenyfiken på vad jonas håller på och pillar på till mig, han är så finurlig. 

jag har bara skrivit om bra saker än så länge och lite negativitet har jag kvar så här kommer det, jag hatar arbetsförmedlingen och a-kassa. känns som skola eller något, buhu.

skulle egentligen till pauline ikväll för idol men hon är syyyk, huvudsjukan. tråkigt men då får jag väl bekanta mig ännu mer med mina svärföräldrar då och äta pizza och godis och längta till att jonas kommer hem från jobbet. 

1 år och 2 månader

jag och min man 'firade' 1 år och 2 månader i lördags med ett glas på Sturehof, middag på Rolfskök och bio. jag och Jonas åt 'Rödvinsbrässerade oxkinder med gotlandstryffel och potatispurè', både Rolfskök och den rätten rekomenderar jag starkt för er som skall till huvudstaden och äta. Väldigt god mat till ett väldigt bra pris. ute i sista stund för bio men blev 'Trubbel i paradiset', en helt okej film.

vi har bestämt att vi skall ta hand om varannan 14:onde. tror att det är väldigt viktigt att hitta på minst en sak varje månad för att hålla förhållandet i liv.

såhär såg vår 10 månadersdag ut, tack vare min älskling.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0